Kanalyran

HitsDotCom - 100 minuter jubileum

HitsDotCom är coverbandet som i 15 år satt fart på Västsveriges företagsfester, krogar, pubar, föreningsfester, bröllop, privata kalas, sommarfestivaler och after beach-partyn. HDC har spelat på allt från vikingaskepp och öar i skärgården till vardagsrum och lyxhotell. Alltid med samma glädje och förmåga att fånga publiken. Det som låter är det ni ser. Eller som någon uttryckte det: 100 procent live!

Trion Erik Torstensson (bas, sång), Lars Bruzell (gitarr, sång) och Uffe Gustavsson (trummor) har sina rötter i Mellerud, även om de idag bor i Trollhättan och Vänersborg.

HDC har blivit lite av en institution på Kanalyran och de senaste åren har man fått hela torget att gunga med sin RockCoverShow. Just i år passar de på att fira sitt eget 15-årsjubileum med en 100 minuter lång Kanalyreshow, fulltankad med rock, pop och schlager!

Vid midnatt på fredagen tar de Torgets stora scen i besittning, tillsammans med sångerskan Josefin Dahlqvist och keyboardisten Leif Svensson, känd från bland annat bandet Keps. Den här avslutningen på fredagskvällen vill du bara inte missa!