Kanalyran

Kanalyran 2018

Kanalyran firar i år 50-årsjubileum. Det kommer att märkas. Vi kommer att behålla nästan allt det vanliga men lägga till en del nya aktiviteter. Dessutom kommer vi under fredag och lördag att ha en betydligt större scen än vanligt på Torget. Därifrån kommer all musik på Torget att spelas.

Det kommer också att bli ett stort gemensamt serveringsområde, där fyra restauranger serverar mat och dryck.

Fredag blir det barnunderhållning som vanligt under eftermiddagen. Därefter blir det kopremiering på Torget. Dessutom startar Starke Man-tävlingen i år redan på fredagskvällen. Från 20.00 och framåt som vanligt dans, denna gång till Wahlströms. Vid midnatt stiger HitsDotCom upp på scenen. Kl 02.00 avslutas serveringen och Kanalyran stänger för natten.

Dagen på lördagen blir mycket som vanligt, förutom några nya aktiviteter som kommer att presenteras senare. En nyhet är Smakfesten på parkeringen utanför Närhälsan. Där blir det också musikunderhållning. Givetvis blir det som vanligt loppmarknad på Storgatan i Melleruds IF:s regi.

Framåt kvällen kommer vi att stänga Torget och när vi öppnar igen blir det entrébelagt. Under kvällen kommer vi att bjuda på fyra musikinslag, Carro Anderberg Band,  Wiktoria, Johan Bodings Night of Queen och Haaks. .
På lördagen avslutas också Starke Man-tävlingen. Kl 02.00 avslutas serveringen och Kanalyran stänger för natten

På söndagen flyttar vi upp till Håverud och dagen där kommer att vara som söndagarna där har varit de senaste åren. Nytt för i år är tävlingen Stark kvinna som i sin helhet avgörs i Håverud.

Årets Kanalyrekommitté består av Lars Nilsson, Jenni Hagman och Glenn Nordling.

Läs hela programmet här.

Bilden nedan: Jordbruksutställningen är ett regelbundet inslag på Kanalyran.