Bli sponsor 2024 – utställningsyta ingår

 

Har du missat att anmäla dig som sponsor?

Läs mer här nedan och kontakta oss.

Vad vore Mellerud och Kanalyran utan alla våra fantastiska företagare? Nytt för i år är därför att alla sponsorer får en yta inom området där man har möjlighet att visa upp sitt företag och lyfta sina produkter eller tjänster. Passa gärna på att erbjuda en tävling, bjud på smakprover eller arrangera en aktivitet! Vilken sponsor-nivå väljer du?

Scrolla ner för att kolla in nivåerna och våra tillval. Hör gärna av dig till näringslivsutvecklare Linnéa Lindstedt på Tillväxtenheten i Melleruds kommun om du vill bolla idéer på tel. 0530-181 08 eller maila till linnea.lindstedt@mellerud.se

Anmäl dig som sponsor senast 31 mars! 

Anmäl dig som sponsor genom att maila kanalyran@mellerud.se senast den 31 mars 2024 så skickar vi en faktura för sponsringskostnaden.  Ange även om du planerar att visa upp din verksamhet och hur stor yta du behöver. Efter sista anmälningsdagen har gått ut har våra huvudsponsorer chansen att välja placering av utställningsyta först,  därefter våra guldsponsorer följt av sponsorer  på basnivå. Tusen tack för ditt engagemang!

Sponsor-workshop: 2 april kl. 18-20

Sveriges Starkaste Bonddräng är tillbaka på Kanalyran i år! Är det någon mer aktivitet vi ska återinföra? Eller arrangera för första gången? Krögarna planerar vad det ska vara för underhållning på Köpmantorget under fredags- och lördagskvällen – men dagtid fyller vi programmet med gratis aktiviteter för våra besökare tillsammans med er! Den 2 april kl. 18-20 samlar vi därför alla sponsorer för en workshop i Tingshuset i Mellerud där man kan tycka till om sina drömmars Kanalyra. Klicka här för att svara på enkäten och anmäla dig till workshopen. Vissa saker kan vi hinna fixa tills i år och andra saker tar vi med oss inför framtiden.

 

Vilken nivå vill du sponsra på?

Sponsor på Basnivå 2.000 SEK
I Baspaketet ingår följande:

Vid anmälan som sponsor på Basnivå syns ditt företagsnamn på Kanalyrans Facebooksida (i textformat) efter sista anmälningsdagen samt på Kanalyrans hemsida (i textformat). Vi publicerar även en tack-post på Kanalyrans och Melleruds kommuns Facebooksidor efter arrangemanget. Alla sponsorer får även en utställningsyta att visa upp sig på. Läs mer om ytan på föregående sida! Sista anmälningsdatum: 31 mars 2024.

Guldsponsor 5.000 SEK
I Guldpaketet ingår allt i Baspaketet samt följande:

Som guldsponsor får du även exponering av din logotyp på Kanalyrans hemsida samt på programöversikten. Din logotyp syns också på en vepa som placeras intill scenen under fredag och lördag i Mellerud samt flyttas till Håverud på söndagen. Sista anmälningsdatum: 31 mars 2024.

Huvudsponsor 15.000 SEK
Som Huvudsponsor ingår allt i Bas- och Guldpaketet samt följande:

Ditt företag benämns som just Huvudsponsor och logotypen är större än logotyperna på Guldnivå i ovan nämnda sammanhang. Som Huvudsponsor syns även din logotyp på affischering/marknadsföring inför Kanalyran under de sista veckorna. Sista anmälningsdatum: 31 mars 2024.

 

Vill du synas i fler sammanhang?

Tillval #1: Radioannonsering 4.000 SEK

I detta tillval ingår följande:

Du hörs i samband med annonseringen av Kanalyran på Radio 45 (med 50.000 lyssnare per dag) under de sista tre veckorna innan Kanalyran. Jingeln spelas 7 ggr per dag de två första veckorna och 12 ggr per dag under Kanalyreveckan.

Detta tillval är begränsat till en sponsor. Först till kvarn!

 

Tillval #2: Presentkort till vinnarna av stora kortegen + jury 5.000 SEK

I detta tillval ingår följande:

Du sponsrar med kostnaden för tre presentkort på totalt 5.000 SEK som man kan handla för hos våra aktörer i Melleruds kommun. 3000 SEK går till vinnaren av stora kortegen, 1500 SEK går till andra plats och 500 SEK till tredje plats. Representanter från ditt företag är även med i juryn och nämns på scenen vid prisutdelningen till vinnaren samt i annonseringen inför kortegen. Detta tillval är begränsat till en sponsor. Först till kvarn!

 

Tillval #3: Presentkort till barnkortegen + fiskdamm + jury 2.000 SEK

I detta tillval ingår följande:

Visst ska alla barn som deltar i barnkortegen få en godispåse. Du sponsrar med kostnaden och vi köper in och förbereder påsarna. Representanter från ditt företag är med i juryn och nämns på scenen när det är dags för fiskdammen samt i annonseringen av barnkortegen på Facebook. Du och några av dina kollegor är även med bakom fiskdammen och levererar påsar. Detta tillval är begränsat till en sponsor. Först till kvarn!

 

Tillval #4: Gratis våffla-med-korv 5.000 SEK

I detta tillval ingår följande:

Visst ska alla Kanalyrebesökare få smaka på Mellerudsklassikern våffla-med-korv? Du nämns på scenen och får en placering intill Melleruds Alkoholfria Pilsner-lastbilen som är på plats och delar ut gratis alkoholfri pilsner. Vi fixar våffla med korv samt ingredienser – och du och dina kollegor förbereder och delar ut dem samt får ställa upp beachflaggor eller liknande med ert företags logotyp på. Detta tillval är begränsat till en sponsor. Först till kvarn!

 

Tillval #5: Bränslecheckar till EPA-uppvisningen 2.000 SEK

I detta tillval ingår följande:

Våra härliga EPA-ungdomar uppmuntras att visa upp sina bilar på Kanalyran och bränslecheckar lottas ut på scenen bland utställarna. Vill ditt företag sponsra bränslecheckarna? Första pris är 1000 SEK. Andra pris är 750 SEK och tredje pris är 250 SEK. Detta tillval är begränsat till en sponsor. Först till kvarn!

Tillval #6: Presentkort och jury under grilltävlingen 2.000 SEK + råvaror

I detta tillval ingår följande:

Klart att vinnaren av vår grilltävling ska ta emot ett pris på scenen! Vill ditt företag vara sponsor för grilltävlingen? Du bekostar ett presentkort på 2.000 SEK samt fyller ett bord med råvaror, tillbehör och topping till hamburgarna (råvaror för max 10 deltagare). Representanter från ditt företag är även med i juryn, provsmakar hamburgarna och ger poäng.

Detta tillval är begränsat till en sponsor. Först till kvarn!

Tack för din medverkan!

När du har valt sponsringsnivå och eventuellt tillval kontaktar du oss på kanalyran@mellerud.se (senast den 31 mars 2024), så skickar vi en faktura för din sponsringskostnad som benämns som: ”Exponering och reklam i samband med Kanalyran 2024”. Priser är angivna exklusive moms.

Kanalyran arrangeras av Melleruds kommun i samarbete med närings- och föreningsliv.